+420 607 888 494 gdpr@everyregard.one

Wdrożenie RODO i inne usługi

Implementaci GDPR věnujeme již od roku 2018. V současné době máme více než 200 klientů.

Za tuto dobu jsme vytvořili know – how, o kterém si troufáme tvrdit, že klade nejnižší ČASOVÉ i FINANČNÍ nároky na naše zákazníky a jeho výstupem je kompletní sada materiálů, které uvedou činnost Vaší firmy, ordinace nebo organizace do souladu s Nařízením GDPR a zákonem 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů.

Naše práce však nekončí pouhým předáním dokumentů a implementací GDPR.

Nabízíme Vám i trvalý poradenský servis, který Vás po celou dobu. kdy Vám jej budeme poskytovat zbaví jakýchkoli problému se zpracováním osobních údajů a představuje pro Vás jistotu, že Vaše zpracování bude vždy v souladu s GDPR a zákonem 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů.

Wdrożenie RODO dla istniejącej firmy lub organizacji

Jeżeli prowadzisz działalność gospodarczą w Czechach i macze już przeszłość, to cały proces wypracowywania zgodności przetwarzania danych osobowych z RODO jest uzależniony od Twojej wielkości wyrażonej liczbą pracowników.

Cały proces dzieli się następnie na dwie części:

  • przetwarzanie danych osobowych pracowników
  • przetwarzanie danych osobowych klientów i klientów

Od tego zależy również cena rozwiązania.

Inspektor ochrony danych osobowych - IOD

Niezależnie od tego, czy jesteś organizacją, której dotyczy obowiązek posiadania IOD, czy też zdecydowałeś się na dobrowolne powołanie tej funkcji i nie narażasz się na błędy w przetwarzaniu danych osobowych danych, zawsze możemy zapewnić profesjonalne i niedrogie usługi.

Cena i miesięczna usługa różnią się w zależności od wielkości organizacji (firmy) i zakresu przetwarzania jest 3 000 CZK/miesiąc.

Telefon: +420 607 888 494

Co to jest wdrożenie RODO?

N

1. Podstawowe dane do przetwarzania zgodnie z RODO.

Wypełniasz prosty formularz wdrożeniowy w Excelu i przesyłasz go do nas. Wypełnienie nie zajmie więcej niż 20 minut Twojego czasu.

N

2. Zweryfikujemy i uzupełnimy Twoje dane.

W ciągu 24 godzin skontaktujemy się z Państwem telefonicznie w celu wyjaśnienia danych. (ta czynność można powtórzyć). Jeśli sytuacja tego wymaga, przyjedziemy do Ciebie.

N

3. Przetworzymy Analizę aktualnej sytuacji na podstawie podanych przez Ciebie danych.

Po przetworzeniu Analizy stanu obecnego prześlemy ją do konsultacji. Po Twojej akceptacji zajmiemy się resztą dokumentów.

N

4. Składanie dokumentów.

Gotową pracę wyślemy Ci mailem. Jeśli chcesz lub jeśli potrzebne jest rozwiązanie, przyjedziemy do Ciebie.